Wakacje na południu Europy - po 5 października - 2007/09/17 19:43
Zaloguj się aby wysłać post.
kaatja
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Witam, po 5 października wybieram się na upragnione i długo wyczekiwane wakacje. Miejsce nie gra roli – byle świeciło słońce, było morze, plaża i kilka fajnych miejsc do odwiedzenia. Ze względów formalnych (nieważny paszport… choć ewentualnie mogłabym spróbować zdążyć wyrobić sobie nowy) w grę wchodzą państwa UE. Dlatego też proponuję jakąś południową wyspę grecką, południową Hiszpanię, Portugalię, Sycylię, Bułgarię lub Wyspy Kanaryjskie (np. Lanzarote). Na komforcie hotelu, kwatery (czy innego miejsca w którym się zatrzymam) też specjalnie mi nie zależy ale oczywiście za sensowną cenę nie pogardzę pokojem z widokiem na morze, basenem w hotelu czy opcją „all inclusive”. Generalnie im fajniej, ładniej i jednocześnie taniej – tym lepiej. Preferowana długość pobytu to 7-10 dni. Urlop mogę wziąć po 5 października, więc 6-go mogę być już na lotnisku. Wychodzę z założenia, że wszystko jest do ustalenia, najważniejsza tylko jest pogoda i chęci osób zainteresowanych.
No i przede wszystkim – szukam chętnej (ewentualnie chętnego ale bez żadnych niecnych, matrymonialnych czy innych, tego typu zamiarów) na taki wyjazd! Wszelkie zgłoszenia, pytania, zażalenia itd. proszę zgłaszać drogą mailową, nr gg podam jak znajdą się poważnie zainteresowani.
Ps. Kobietka - 28 lat. Nie żadne nieszczęśliwe ufo tylko taka, której plany wakacyjne mocno się pokomplikowały a z wiadomych wszystkim względów woli pojechać z kimś niż sama.
Reklama
O:Wakacje na południu Europy - po 5 października - 2007/09/23 19:38
boolgot
Użytkownik Fresh Boarder
Jak chcesz możesz się ze mną wybrać na Sycylię 6-13 (albo trochę dłużej). Planuję lot z Warszawy do Palermo (WAW->MXP->FCO->PMO) dalej wypożyczyć samochód i jechać naokoło + Etna, plaża jak pogoda dopisze, spanie w hotelah raczej nie przypominających Hiltona, ale w miarę sensownych, czyli wyjazd raczej niskobudżetowy, ale bez przesady.
Mój kontakt: neoboy@interia.eu PS:ja być może jestem ufokiem (26l.), ale z dobrymi zamiarami
O:Wakacje na południu Europy - po 5 października - 2007/10/01 17:12
mania
Użytkownik Fresh Boarder
Czesc Czy Twoje ogloszenie jest jeszcze aktualne? Ja mialam wyjechac 4 paz do Tunezji lecz niestety towarzyszka zrezygnowala a ja zostalam na lodzie. Z wiadomych powodow nie chce jechac sama wiec jesli jeszcze kogos szukasz to skontaktuj sie ze mna prosze. Ja mam 27 lat jestem z Warszawy. pozdrawiam magda