Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

Najdziwniejszy środek transportu na stopa - 2007/05/22 13:47 Zaloguj się aby wysłać post. 
Lipa
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Witajcie,
Ciekaw jestem, jakimi oryginalnymi środkami transportu mieliście okazję się przemieszczać podczas autostopowych podróży.
Ja wymienię swoje - wóz ciągnięty przez konia (na kopie siana), radiowóz, lokomotywa (bez składu pociągu), motocykl
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

Odp:Najdziwniejszy środek transportu na stopa - 2007/06/02 13:04 Zaloguj się aby wysłać post. 
Eliza
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

Płynęłam kiedyś z koleżanką "jachtostopem" w Grecji na Cykladach To było super!

Odp:Najdziwniejszy środek transportu na stopa - 2007/07/04 11:30 Zaloguj się aby wysłać post. 
adam2
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Ja kiedyś złapałem syrenkę. To była jazda

Odp:Najdziwniejszy środek transportu na stopa - 2007/07/11 13:46 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ewelina
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

O, syrenką też jechałam, a jakże
I jeszcze traktorem kiedyś z koleżanką.

O:Odp:Najdziwniejszy środek transportu na stopa - 2007/12/20 14:50 Zaloguj się aby wysłać post. 
i_dobosz
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

Rok temu miałam przygodę z autostopem. Zaczęło się od tego, że z przyjaciółką ze studiów oglądałyśmy film dokumentalny na planete i tak nas to zachęciło, że postanowiłyśmy wybrać się stopem na festiwal filmowy. Stop jednak okazał się na tyle pechowy, że nie zdążyłyśmy na pokaz filmu i zostałyśmy z biletami w ręku... Wniosek jest taki że trzeba robić sobie duży zapas czasowy..

O:Odp:Najdziwniejszy środek transportu na stopa - 2008/02/27 14:58 Zaloguj się aby wysłać post. 
Eduardo
Użytkownik

Junior Boarder
graphgraph

Radiowóz

O:Odp:Najdziwniejszy środek transportu na stopa - 2008/03/12 16:18 Zaloguj się aby wysłać post. 
chris_99
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Jazdę na stopa napewno ułatwi wam jeden z wielu portali które zajmują się ta tematyką.
Carpooling sprawdził się znakomicie w USA i ma duże szanse powodzenia u nas w kraju, samochodów przybywa z dnia na dzień a drogi pozostają takie same, tak więc takie wspolne dojazdy w znacznym stopniu mogą się przyczynić do ograniczenia aut na polskich drogach. Polecam dwa portlale które ułatwiają kojarzenie osób do wspólnych dojazdów. pierwszy to http://www.wspolnedojazdy.pl oraz zagraniczny carpoolconnect.com
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 745 wiadomości.
Mamy 2373 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: JoJo12
Aktualnie odwiedza nas: 12 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;