Byliśmy w ubiegłym roku w Hiszpanii na wybrzeżu Costa Blanca.Ofertę znaleźliśmy całkiem przypadkowo w internecie.Było wspaniale i tanio.Apartamenty super!
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:APARTAMENTY W HISZPANII - 2008/05/13 22:31
gosiaczek112
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
hej,
Myśmy kupili w zeszłym tygodniu wycieczkę do Hiszpanii w Itace, za 1710 złotych, uważaliśmy się za szczęściarzy, 4-ro gwiazdkowy hotel (Tropic Park) w tej cenie... A dziś wycieczka staniała na 1310... kto ma ochotę na wyjazd niebawem, to tu jest link:
no coż, trzeba było poczekać. Teraz planuję drugą częsc wakacji i chetnie pojechalibysmy w okolice wenecji. Zna ktoś może fajne miejsce, najchętniej takie, żeby można było odwiedzić tez Rzym? Żeby było - "w miarę blisko"
O:APARTAMENTY W HISZPANII - 2008/08/17 20:18
puella01
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Czesc,mam pytanie. Czy jechaliscie tam samochodem czy samolotem? Jesli samolotem, to czy mozesz podpowiedziec do jakiego miasta i jak dalej dostaliscie sie na miejsce? dziekuje za odpowiedz Puella
O:APARTAMENTY W HISZPANII - 2008/10/05 19:49
Expert
Użytkownik Junior Boarder
Oklaski: -1
Wlasnie wrocilem z Hiszpani i lecialem samolotem: Katowice (KTW) – Barcelona Girona (GRO) Loty – sroda, niedziela Warszawa (WAW) – Malaga (AGP) Loty – sobota
Marcelzalewski: tak Hiszpania to bardzo ładny kraj.
Najlepiej chyba się tam dostać drogą lotniczą do Barcelony a następnie zwiedzać w/g uznania kolejne miejscowości. Większość biur podróży oferuje wycieczki fakultatywne do Barcelony, ale faktycznie żeby dobrze zwiedzić Barcelonę to trzeba kilka dni.
O:APARTAMENTY W HISZPANII - 2008/10/20 12:20
piotrus34
Użytkownik Senior Boarder
Oklaski: 1
Powiem szczerze że miałem okazję przejechać przez Europę samochodem, autokarem i przelecieć samolotem. Zdecydowanie autokar jest najgorszą opcją transportu. Jadąc samochodem możesz przy okazji zwiedzić kilka miast w Europie, natomiast samolot to ogromny komfort. Męczące są chwile spędzone na odprawie, ale i tak szybciej dostaniesz się w miejsce docelowe niż jakimkolwiek środkiem transportu.
Jadąc samochodem obrałem kierunek Włochy, jechałem bardzo długo ale przy okazji pozwiedzałem sobie. Największy problem miałem w Austrii, ponieważ mój gps nie obsługiwał tego kraju (nie wiem dlaczego), zresztą mapę również mieliśmy kiepską. Tym właśnie sposobem spędziłem ponad 6 godzin w tym kraju. Sytuacja była bardzo komiczna były dwa miasteczka o nazwie St Michele. Zawsze gdy pytaliśmy o drogę ludzie wskazywali nam to drugie . Jakoś udało nam się stamtąd wydostać! Właśnie jazda samochodem stwarza okazje do nowych doznań i niespodziewanych przygód. Jest troszkę męcząca ale cóż!
Natomiast jeżeli chodzi o Hiszpanie to akurat moja siostra miała przyjemność spędzić tam wakacje w Costa de la luz. Nie wiem jak to jest ale z tego co wiem leciała z biurem itaka i oni zapewnili samolot. Wybrała tę opcję gdyż było dla niej najwygodniej. Zresztą jak chcesz odpocząć i nie stresować się podróżą to taka opcja jest chyba najlepsza!!!