Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandie i - 2007/07/24 16:01 Zaloguj się aby wysłać post. 
Magdallenah
Użytkownik

Junior Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandiee i najważniejsze na ISTRII, polecicie mi coś?

Dobrzeby było że by się mieścić w 2000euro. A ma któś zdanie na temat bióra chorwacja.bikershop.pl, coś tam może znajde ale się che was zapytać!

Witam!! Poszukuje wszelkich adresów: Mazury, Polesie dla rodziców z 12letnią córką.. Tanio i jak najwiecej atrakcj!!!

POMOCY
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

Odp:Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandie i - 2007/07/26 11:37 Zaloguj się aby wysłać post. 
natalia
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Chcecie jechać samochodem, czy lecieć samolotem?
W jakim terminie? Może ci pomogę, bo sama wybieram się z przyjaciółmi do Chorwacji.
Tylko my w tym roku wybraliśmy wyspę Hvar

Odp:Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandie - 2007/07/26 14:40 Zaloguj się aby wysłać post. 
Magdallenah
Użytkownik

Junior Boarder
graphgraph

hmm, sierpień, własny dojazd, a i nie pula tylko jakieś okolice bym prosiła.
aha 2tygodnie, wieciei wystarczy nazwa adres-tam gdzie wy byliście i było ok, ja coś na temat tego miejsca sama sobie znajde i może pojade w wasze ulubione chrwackie miejsca !
Fajnie że jest nas więcej- chorwacja to wyjątkowy kraj, ja byłam już w starygradzie-niestety tam były betonowe płyty ale jak samochodem podjechałiśmy 1km to plaża była OK

PS: no chyba że ktoś mi poleci może-RODOS [grecja] jakiś hotel najlepiej z ITAKI

Witam!! Poszukuje wszelkich adresów: Mazury, Polesie dla rodziców z 12letnią córką.. Tanio i jak najwiecej atrakcj!!!

POMOCY
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 1007 wiadomości.
Mamy 2750 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: cezar_j
Aktualnie odwiedza nas: 2 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;