Co myślicie o Druskiennikach na Litwie? Nie byłem tam 5 lat, tak ogromne zmiany, że pozazdrościć no i blisko od Warszawy. Byłem 7 dni z zabiegami w Sanatorium Egle, wyszło o wiele taniej niż w SPA a zbiegów miałem więcej, raz byłem w Aqua Parku naprawdę niezły czy do cholery nie moszna zrobić czegoś takiego w Warszawie. Mieliśmy z Żoną Świetną zabawę, radzę od razu wykupić opcję z dostępem do chyba 20 saun na terenie Aqua Parku. Andrzej
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:DRUSKIENNIKI Litwa - 2007/09/18 11:53
jarekb
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Druskienniki No i zrobił się z tego europejski niezły kurort ceny niestety poszły w górę, ale po porównaniu wyszło i tak, że to najlepsza cena z zabiegami. Moja rodzina nie chciała tam jechać, lecz po tym jak zabrałem ich na jeden weekend, to chcą tam jeździć co tydzień. Dzieciakom spodobał się nowy aquapark, żonie zabiegi w SPA, a teściowej sanatoria, których jest tam aż kilka. Czy ktoś z was był tam i może zna inne ciekawe miejsca w Druskiennikach lub okolicach do objazdu samochodem ?
O:DRUSKIENNIKI Litwa - 2007/11/19 14:13
marcinos49
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Właśnie wróciłem z rodziną z Druskiennik na Litwie, jestem z szkowoany jak się posunęli do przodu. Polecam Hotel Aquameduna na terenie aquaparku, niezły standard, w szlafroku wychodziliśmy z pokoi do aquaparku, super zabawa a przy okazji zaliczyliśmy parę zabiegów w spa na terenie aquaparku. Polecam !!!