Zastanawiam się nad taką kwestią. Co można robić podczas nocnego rejsu ze Świnoujścia do Kopenhagi. Płynął ktoś z Was? Jak to wygląda, co tam się dzieje? Słyszałam, że są jakieś dyskoteki. A jest coś jeszcze? Czy w drodze powrotnej rejs wygląda tak samo? I czy mimmo tych imprez jest szansa się zdrzemnąć w czasie rejsu?
Kilka lat temu płynęłam ze Świnoujścia do Kopenhagi. Bardzo miło wspominam. Na promie są atrakcje typu restauracja, pub, dyskoteka. Można skorzystać z jacuzzi i sauny. Jest też sklep wolnocłowy. W drodze powrotnej wyglądało tak samo, tzn. Wybór atrakcji ten sam, tylko zmęczenie ciut większe Ale spać można jak najbardziej, o ile oczywiście masz miejsce w kabinie. mloda_mama
Zaloguj się aby wysłać post.
O:prom do Kopenhagi - 2008/02/26 22:19
Zaloguj się aby wysłać post.
EliS
Użytkownik Expert Boarder
Oklaski: 3
Hmmm, niektóre rzeczy brzmią kusząco. Są one dodatkowo płatne czy wliczone może w cenę biletu? Na fotelach lotniczych nie da się przespać?
To jacuzzi i sauna to były dodatkowo płatne z tego co pamiętam. Ale wstęp na dyskotekę oczywiście nie. I ceny były przyzwoite. Mam na myśli piwo na promie i inne takie Na fotelach lotniczych podobno da się przespać, ale ja akurat miałam kabinę, więc nie próbowałam na fotelach odpoczywać A jaka jest różnica w cenie? Bo jeśli niewielka, to zdecydowanie wolałabym dopłacić trochę i mieć normalny "pokój" z łazienką. A jeśli bardzo duża, no to być może faktycznie warto się przemęczyć... mloda_mama
Hmmm, te najtańsze kabiny to są kabiny wewnętrzne, bez okien, znajdujące sie w dodatku na bardzo niskim pokładzie - pod lustrem wody i pod tym pokładem, gdzie są TIR-y. Obawiam się, że z moją klaustrofobią bym tego nie wytrzymała. Zrezygnowałabym raczej nawet gdybym nic nie musiała dopłacać. Bo pewnie i tak spędziłabym noc poza kabiną bojąc się tam zmrużyć oko Choć oczywiście zdaję sobie sprawę z irracjonalności moich obaw. Ludzie normalnie tam nocują i są zadowoleni i wypoczęci. mloda_mama