samochód, pociąg, autobus - sposób na podróż - 2010/01/20 19:24
Zaloguj się aby wysłać post.
reunix
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Samochód - wygodny i w dowolnym momencie można udać się w każdym kierunku; pociąg - tanio, w miarę swobodnie; autobus - większy wybór, bezpieczniej; busy ??
O:samochód, pociąg, autobus - sposób na podróż - 2010/02/15 21:13
manuel
Użytkownik Fresh Boarder
Dla mnie najwięcej wrażen zdecydowanie dostarcza mi podróżowanie autostopem Ale pozatym zazwyczaj w miejsce docelowe jeżdżę pociagiem bo najprzyjemniej sie jedzie a dalej po okolicy poruszam sie pieszo lub wspomnianym stopem
O:samochód, pociąg, autobus - sposób na podróż - 2010/02/16 11:27
Shantaram
Użytkownik Expert Boarder
Ja również bardzo lubię autostop - przejechałem nim wiele tysięcy km - w najróżniejszych zakątkach Europy, od Gibraltaru po Narvik W konfrontacji pociąg autobus, zawsze wybieram pociąg - jest po prostu wygodniej. Zaliczyłem też road trip samochodem 11 tys km po Skandynawii - również bardzo sobie chwalę. No ale nie nie można zapominać o samolocie. Jednak najszybszy i najtańszy sposób lokomocji. Zresztą zazwyczaj zaczynałem moje autostopowanie od wylotu z Polski jakimiś tanimi liniami gdzieś w Europę Na przykład bardzo tanio można dolecieć do sztokholmu a tam, cała Skandynawia czeka na nas z gościnnie rozłożonymi ramionami... całe życie to podróż...
O:samochód, pociąg, autobus - sposób na podróż - 2010/02/26 16:57
kajaks2
Użytkownik Junior Boarder
Najczęściej podrózuje autobusem,ale nie powiem,żeby to był najlepszy sposób Gdybym miała więcej odwagi na pewno wybrałabym autostopa- to dopiero musi być przygoda. No i ile pieniędzy można dzięki temu zaoszczędzić , może kiedyś
O:samochód, pociąg, autobus - sposób na podróż - 2010/02/27 14:33
magoska_
Użytkownik Junior Boarder
Oklaski: 1
Pociąg i pks plus samolot jak gdzieś dalej. Nie mam prawa jazdy - pewnie gdybym miała to bym jeździła samochodem. Małgosia