WYCIECZKA DO 6000 tyś zł CO PROPONUJECIE? MEKSYK? - 2008/01/31 10:44
Zaloguj się aby wysłać post.
marianooPL
Użytkownik Senior Boarder
Oklaski: 1
Witam serdecznie.
Wyjazd jedynie w grudniu.
Marzy Nam się MEKSYK, może KUBA ale nie wiem czy za tą kwotę uda się cokolwiek znaleść.
Uwielbiamy zwiedzanie i czynny wypoczynek. Za wszystkie podpowiedzi dziękujemy.
Pozdrawiają jeszcze młodzi Ala i Marek
Reklama
O:WYCIECZKA DO 6000 tyś zł CO PROPONUJECIE? MEKSYK? - 2008/02/02 12:42
maniusssss
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Witam.
Możecie skorzystać ze strony www.travelasystent.pl Oni mi doradzali na temat hoteli w egipcie. Byłem zadowolony (a i upominki dostałem)
pozdro maniusssss maniusssss
O:WYCIECZKA DO 6000 tyś zł CO PROPONUJECIE? MEKSYK? - 2008/02/11 15:43
natalia
Użytkownik Fresh Boarder
Mexyk super pomysł Spróbujcie poszukać ofert wśród niemieckich organizatorów. Ceny są znacznie lepsze niż z polskich biur. Ja w ubiegłym roku leciałam na Dominikane w podróż poślubną z Niemiec i wszystko załatwiłam za pośrednictwem polskiego biura. Poszperajcie na stronie airtour.pl może znajdziecie coś dla siebie. zazdroszczę sama chciałabym się wybrać właśnie do Mexyku! Może w przyszłym roku
oferty niemieckich biur może? - 2008/02/12 06:55
marianooPL
Użytkownik Senior Boarder
Oklaski: 1
dzięki za odpowiedz na posta. teraz intensywnie muszę poszukać ofert biur niemieckich z przedstawicielstwem w polsce - podobno do 30% taniej. marzy nam sie objazdówka łączona MEKSYK-KUBA. Jakby miała Pani jakieś info z całego serucha podziękowania od razu.
MArek
O:oferty niemieckich biur może? - 2008/02/15 15:11
natalia
Użytkownik Fresh Boarder
Z tego co wiem, to biuro o, którym wspomniałam z którego leciałam na Dominikanę ma też oferty łączone. To jest własnie biuro niemieckie i mają naprawdę dobre ceny. Najlepiej zadzwońcie i zapytajcie albo napiszcie maila na ich adres biuro@airtour.pl może pomogą wam znaleźć jakąś super ofertę Pozdrawiam i życzę powodzenia Natalia
wizy/meksyk/usa - 2008/05/26 22:47
czesio_podrywacz
Użytkownik Junior Boarder
czy bedac np w usa (z wizą) trzeba mieć jakies specjalne dokumenty żeby pojechac do meksyku? czesio
O:WYCIECZKA DO 6000 tyś zł CO PROPONUJECIE? MEKSYK? - 2008/05/27 12:30
eskimo
Użytkownik Fresh Boarder
A myślałeś o innych krajach. My bylismy ostanio na Grenlandii, za 6 tys. można znaleśc jakąś wycieczkę a egzotyka jest niezwykła, choc kraj troszkę drogi. My np. byliśmy z www.poznajgrenlandie.pl - Polak mieszkajacy tam od dwóch lat, żona rodowita eskimoska, organizują wycieczki. Również duńskie biura mają dużo ofert ale trochę trudniej do nich dotrzec. My byliśmy w marcu, za 7 tys. prawie wszystkie atrakcje zaliczylismy jak jazda psim zaprzegiem itp. Pozdrawiam Marek