Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/10 17:27 Zaloguj się aby wysłać post. 
Magdalena
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
witam wszystkich chciałabym sie podzielić z wami swoim odkryciem
otóz od zawsze jeździliśmy z rodziną w góry czy też nad morze...a w tym roku postanowiliśmy za namową znajomych wyruszyć na kurpiowskie ziemie- I OPŁACAŁO SIĘ
warunki mieszkalne bardzo przyzwoite z własną kuchnią i łazienką( właściwie to cały budynek jest do dyspozycji gdyż gospodarze mieszkają we własnym domu). Gospodarstwo oferowało przejazdzki bryczką, kąpiel czy też łowienie ryb w stawie (przepiekny duży staw z wysepką na środku) a także zmierzenie się z gliną sama ulepiłam na kole piękny wazonik że nie wsomne o dzieciaczkach, które lepiły całymi wieczorami.
A cały dzień bawiły się w tzw wesołym lasku gdzie aż roiło się od przeróżnych i niespotykanych huśtawek i rzeczy do zabawy których nawet nie potrawie nazwać
Mąż łowił ryby a ja opalałam się na pomoście pewnego dnia wybralismy się nawet do rezerwatu przyrodu leżacego nieopodal- Olsy Płoszyckie. Naprawde gorąco polecam aha musze jeszcze wspomniec o kuchni- pani Janeczka gotuje przepyszne dania na samą myśl o nich ślinka mi cieknie no coż...to tyle pozdrawiam i radze spróbować tego typu wypoczynku aha i koniki też były- sama próbowałam sie uczyć jeździć

PS; gdyby ktoś był zainteresowany to moge nawet podac namiary na to gospodarstwo

Magdalena
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/12 18:12 Zaloguj się aby wysłać post. 
renia
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

[b]mam 5cio letnią córcię i chętnie bym skożystała z takiej oerty. bardzo proszę o namiary na to gospodarstwo na maila. serdecznie dziękuję i pozdrawiam z Łodzi.
Renia_maciejewska@op.pl DZIęKUJę

renia

Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/22 20:30 Zaloguj się aby wysłać post. 
kassada
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

To ja będę wdzięczna za namiary, moze byc tu, albo na priv - kassada@gazeta.pl

pozdrawiam,

Kasia

Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/23 18:52 Zaloguj się aby wysłać post. 
Magdalena
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

0297617197...to jest numer telefonu to jest gospodarstwo agroturystyczne adama i janiny murach.

Magdalena

Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/05/21 11:01 Zaloguj się aby wysłać post. 
maja106
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Bardzo zaciekawiła mnie ta miejscowość na wakacje. Jak się nazywa ta miejscowość? Jakie ceny? Bardzo proszę o odpowiedz.

maja106@interia.pl

maja

Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/06/25 12:52 Zaloguj się aby wysłać post. 
Magdallenah
Użytkownik

Junior Boarder
graphgraph

A ma to może adres www. Prosze na madzia95@poczta.onet.pl adres i miejscowość, ceny

Witam!! Poszukuje wszelkich adresów: Mazury, Polesie dla rodziców z 12letnią córką.. Tanio i jak najwiecej atrakcj!!!

POMOCY
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 1007 wiadomości.
Mamy 2750 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: cezar_j
Aktualnie odwiedza nas: 2 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;