agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/10 17:27
Zaloguj się aby wysłać post.
Magdalena
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 1
witam wszystkich chciałabym sie podzielić z wami swoim odkryciem otóz od zawsze jeździliśmy z rodziną w góry czy też nad morze...a w tym roku postanowiliśmy za namową znajomych wyruszyć na kurpiowskie ziemie- I OPŁACAŁO SIĘ warunki mieszkalne bardzo przyzwoite z własną kuchnią i łazienką( właściwie to cały budynek jest do dyspozycji gdyż gospodarze mieszkają we własnym domu). Gospodarstwo oferowało przejazdzki bryczką, kąpiel czy też łowienie ryb w stawie (przepiekny duży staw z wysepką na środku) a także zmierzenie się z gliną sama ulepiłam na kole piękny wazonik że nie wsomne o dzieciaczkach, które lepiły całymi wieczorami. A cały dzień bawiły się w tzw wesołym lasku gdzie aż roiło się od przeróżnych i niespotykanych huśtawek i rzeczy do zabawy których nawet nie potrawie nazwać Mąż łowił ryby a ja opalałam się na pomoście pewnego dnia wybralismy się nawet do rezerwatu przyrodu leżacego nieopodal- Olsy Płoszyckie. Naprawde gorąco polecam aha musze jeszcze wspomniec o kuchni- pani Janeczka gotuje przepyszne dania na samą myśl o nich ślinka mi cieknie no coż...to tyle pozdrawiam i radze spróbować tego typu wypoczynku aha i koniki też były- sama próbowałam sie uczyć jeździć
PS; gdyby ktoś był zainteresowany to moge nawet podac namiary na to gospodarstwo Magdalena
Reklama
Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/12 18:12
renia
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
[b]mam 5cio letnią córcię i chętnie bym skożystała z takiej oerty. bardzo proszę o namiary na to gospodarstwo na maila. serdecznie dziękuję i pozdrawiam z Łodzi. Renia_maciejewska@op.pl DZIęKUJę renia
Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/22 20:30
kassada
Użytkownik Fresh Boarder
To ja będę wdzięczna za namiary, moze byc tu, albo na priv - kassada@gazeta.pl
pozdrawiam,
Kasia
Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/04/23 18:52
Magdalena
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 1
0297617197...to jest numer telefonu to jest gospodarstwo agroturystyczne adama i janiny murach. Magdalena
Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/05/21 11:01
maja106
Użytkownik Fresh Boarder
Bardzo zaciekawiła mnie ta miejscowość na wakacje. Jak się nazywa ta miejscowość? Jakie ceny? Bardzo proszę o odpowiedz.
maja106@interia.pl
maja
Odp:agroturystyka ( wiele atrakcji) - 2007/06/25 12:52
Magdallenah
Użytkownik Junior Boarder
A ma to może adres www. Prosze na madzia95@poczta.onet.pl adres i miejscowość, ceny Witam!! Poszukuje wszelkich adresów: Mazury, Polesie dla rodziców z 12letnią córką.. Tanio i jak najwiecej atrakcj!!!