Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

GAUDEAMUS - 2007/06/05 12:38 Zaloguj się aby wysłać post. 
Mikolaj
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Chciałbym ażeby podzielił się z mną ktoś wrażeniami dotyczącymi tego studenckiego biura podroży z Krk. Mam ochotę wybrać się z nimi na tramping na Bałkany, ale najpierw chce wybadać grunt. Tak więc proszę o opinie, dzięki
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

Odp:GAUDEAMUS - 2007/06/05 13:58 Zaloguj się aby wysłać post. 
Emillo
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

Znajomi byli z nimi na Balkanach. Odwiedzili Chorwacje, Czarnogore, zdaje sie ze tez Albanie. Bardzo chwalili atmosfere, organizacje i roznorodnosc wypoczynku. Z ich relacji wynika, ze biuro ok i sam wyjazd atrakcyjny. Warunki czasem bywaly dosc prymitywne, ale w koncu to tramping i do tego wyjazd studencki a nie wycieczka emerytow. Oni polecaja.

Ja sie na takie cos jednak na pewno nie pisze, bo nie lubie jak mi ktos organizuje czas. Wole jechac samodzielnie, z niewielka grupa zgranych znajomych i odwiedzac te miejsca na ktore mamy ochote.
No ale jak ktos lubi wyjazdy z biurami podrozy, to ten Gaudeamus powinien go zadowolic.

Odp:GAUDEAMUS - 2007/06/12 12:56 Zaloguj się aby wysłać post. 
Mikolaj
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Dzięki serdecznie za odp. Ja na razie eksperymentuje z podróżowaniem i nie czuję się na tyle pewnie by skombinować coś samemu. Ale wiem, wszyscy polecają samodzielne wojarze... tak więc zapewne niedługo sam coś skombinuje, tylko większą grupą. Ale za Gaudeamusa serdecznie dzięki

O:GAUDEAMUS - 2007/09/15 22:44 Zaloguj się aby wysłać post. 
maciek79
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tego żenująco nieprofesjonalnego biura podróży. Wysokie ceny, hucznie brzmiąca oferta ograniczona do absolutnego minimum (hotel + dojazd) - za wszystkie pozostałe atrakcje każą sobie słono płacić. Przewodniczka czytająca w autobusie z kartki, kierowcy z niezapiętymi pasami cofający na autostradach, przejazd trwający niekiedy 32 godziny bez przepisowych przerw i ceny średnio wskazujące na STUDENCKI charakter biura - oto niektóre dowody na to, że lepiej i taniej jest pojechać na własną rękę. Przyjemniej i taniej. Zdecydowanie ODRADZAM!
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 1007 wiadomości.
Mamy 2750 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: cezar_j
Aktualnie odwiedza nas: 2 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;