Witam, niedawno wróciłem z trzeciej już wyprawy z biurem Ultra-Maria z warszawy na Litwe do Pałangi. Super organizacja, przedewszystkim szczere i prawdomówne biuro. Polecam www.ultram.pl
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
Odp:POLECAM NA LITWE NAD MORZE - 2007/07/29 08:53
Monika_0
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Wspaniała kryptoreklama, mam tylko nadzieję, że nikt się na nią nie da nabrać. Moja mama była na wczasach organizowanych przez biuro Ultra Maria - standard i organizacja koszmarna!!! całe wczasy zepsute- hotel o standardzie noclegowni dla bezdomnych, obsługa jak za czasów prl-u, program nie wypełniony, na dodatek ultra maria nie figuruje w spisie firm zarejestrowanych przez Polską Izbę Turystyczną. monikakowalczyk
Odp:POLECAM NA LITWE NAD MORZE - 2007/08/07 21:55
j_januszkiewicz
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Ja nie rozumiem pani. Przecież to takie miłe biuro, zwłaszcza obsługa. Myślę, ze pani nie wie co to obsługa za czasów PRL-u . Jestem całkowicie przeciwna pani opinii. I polecam biuro jak najbardziej.
O:Odp:POLECAM NA LITWE NAD MORZE - 2007/11/20 10:12
celyn87
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 1
Monika_0 napisał: Wspaniała kryptoreklama, mam tylko nadzieję, że nikt się na nią nie da nabrać. Moja mama była na wczasach organizowanych przez biuro Ultra Maria - standard i organizacja koszmarna!!! całe wczasy zepsute- hotel o standardzie noclegowni dla bezdomnych, obsługa jak za czasów prl-u, program nie wypełniony, na dodatek ultra maria nie figuruje w spisie firm zarejestrowanych przez Polską Izbę Turystyczną.
a pani z konkurencji? bo jak narazie to widzę ze nieudziela się pani zbytnio na forum ja jakoś niemam zastrzeżen do biura ULTRAM...i popieram poprzedniczke