Wlasnie wrocilismy z Dominikany - bylo rewelacyjnie !!!! Po raz pierwszy lecielismy z Niemiec i w koncu to było to! Organizacja niemieckich biur podrozy jest doskonala, podroz na Dominikane trwala 9 godzin, w czasie lotu 2 posilki, sam hotel rewelacja 5* Bahia Principe Punta Cana - luksusy na kazdym kroku. Od teraz juz tylko bedziemy latac z Niemiec - nie ma po co ryzykowac z jakas Triada czy Itaka.... Dziekuje Pani Agnieszce z Dream Tours za znalezienie super lastow i szybkie przybukowanie wycieczki. Zaraz zabieramy sie za szukanie fajnej oferty na wakacje )))) Dream Tours i wyloty z Niemiec to jest to!!
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:Dream Tours - polecam !!! - 2008/03/14 12:22
mirmag
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
A ja nie mogę powiedzieć, że wszystko było super. Pierwszy drobiazg to brak biletów, które zgodnie z zapewnieniem Dream Tours miały czekać przed odlotem na lotnisku. Drugi drobiazg to to, że musiałem sam sobie kupić bilety (parę tys zł) bo okazało się, że organizator za bilety nie zapłacił a jedynie zrobił rezerwację. Ogólnie miła sytuacja - przyjeżdamy na lotnisko w Monahium i od razu niespodzianka na początek podróży. Ostatecznie kwota wydana na zakup biletów została zwrócona po powrocie ale z racji różnic kursowych okazała się znacząco niższa od tej jaką faktycznie zapłaciłem. Dream Tours twierdzi, że nie ponosi żadnej odpowiedzialności i różnicy nie chce zwrócić, (choć to oni przekazali informację gdzie odbiorę bilety). Reklamację można wg nich kierować tylko do organizatora tj FTS. Reklamacja złożona za ich pośrednictwem u organizatora FTS jak dotąd 4 m-ce jest bez odpowiedzi. Rzekomo cały czas prubują a jeśli się nie uda to radzą iść do sądu niemieckiego he, he. Gdyby nie "drobiazg" w postaci braku biletów byłoby OK. Jeśli natomiast ktoś lubi niespodzianki i wakacje ze stresem na starcie to polecam to biuro. Nawiasam mówiąc to całkiem mili ludzie tyle, że czasami im chyba nie wychodzi i nie chcą za to brać odpowiedzialności. m
O:Dream Tours - polecam !!! - 2008/03/15 11:23
EliS
Użytkownik Expert Boarder
Oklaski: 3
A czy w związku z tym trzeba dublować posty??
Poza tym wierzyć mi się nie chce, że biuro nie poinformowało co jest wliczone w cenę usługi, a co nie. Zwłaszcza, że chodziło o tak istotną i kosztowną sprawę jak bilety lotnicze. Być może gdzieś zawiódł przekaz informacji... Ale kupując wyjazd powinniście dostać spis rzeczy, które są w daną cenę wliczone.