O:Odp:Tatralandia, Rabkoland - był ktoś? - 2008/07/25 01:43
Zaloguj się aby wysłać post.
kaja7777
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Hejka. 2 tygodnie temu wróciłam ze Słowacji i jestem bardzo zadowolona. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu wakacje w słowackich górach. My mieliśmy wynajęte domki w małej wiosce w okolicy popradu, spokój, cisza 20 metrów od domku rzeczka w której z upodobaniem kąpały się moje dzieci. Odwiedziliśmy kilka aquaparków, największe wrażenie robi oczywiście tatralandia ale aquapark w popradzie też jest na fajnym poziomie.Do tego mogę polecić wycieczkę do lodowej jaskini w jasnej. A jeśli chodzi o ceny to domek piętrowy 8 osobowy z pełnym wyposażeniem 120 zł doba. tatralandia 60 zł-dorosły 30 zł -dzieci od 90 cm(cały dzień). poprad to ok 30 zł za 3 h -dorosły, dzieci do 120 cm gratis. Naprawdę warto.
Reklama
O:Odp:Tatralandia, Rabkoland - był ktoś? - 2008/07/25 10:57
egra
Użytkownik Fresh Boarder
Po co z biura, proponuję skorzystać z rannego PKS czasu będzie wystarczająco tak jak proponował mój przedmówca EGRA
O:Odp:Tatralandia, Rabkoland - był ktoś? - 2008/08/18 10:23
nika333
Użytkownik Fresh Boarder
Własnie wróciliśmy z Liptovskiego Mikulasa. Tatraladnia rzeczywiscie warta odwiedzenia, atrakcje dla dzieci i doroslych w roznym przedziale wiekowym. Bylismy z 1.5 roczna corka i tez sie nie nudzila. Oprocz basenow i zjezdzalni tereny rekreacyjne, mozna pograc w pilke, powspinac sie na sciance, albo opalac sie na polanie. Obok jest Miasteczko z dzikiego zachodu, gdzie odbywaja sie rozne pokazy. Duzo punktow gastronomicznych z jedzeniem, napojami, lodami. Poniewaz wiekszosc basenow znajduje sie na otwartej przestrzeni, lepiej pojechac w czasie cieplej slonecznej pogody. I oczywiscie nie w trakcie dlugiego weekendu, gdy jada tam tlumy z Polski, wszedzie tlok, trudnosc z zaparkowaniem samochodu.
Nie korzystalismy z noclegow w tatralandii ale w Demanowej, bo taniej i okolica ladniejsza. Dla nas odleglosc nie miala znaczenia (6 km), bo tatralandia nie byla naszym glownym celem podrozy.