Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

Paryz CDG komunikacja pomiedzy terminalami - 2008/07/19 22:08 Zaloguj się aby wysłać post. 
editt007
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
mam pytanie. Za kilka dni lece do Marakechu. Mam przesiadke w Paryzu CDG. Laduje na terminalu 1 . jakie sa sposoby przedostania sie z Terminalu 1 do Terminalu 2. Slyszalam o autobusach i kolejce ale nie wiem nic konkretnego .jest wogole mozliwosc skorzystania z taksowki przy terminalu 1 ? prosze pomozcie

--------------------------------------------------------------------------------
Edyta

Edyta
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

O:Paryz CDG komunikacja pomiedzy terminalami - 2008/08/16 21:19 Zaloguj się aby wysłać post. 
irokez
Użytkownik

Junior Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Z żadnej taksówki nie musisz korzystać przy przesiadce na lotnisku Charles de Gaulle. Tam kursuje taka wewnętrzna kolejka miedzy terminalami. Z jednego terminala do drugiego przejedziesz za darmo w 5 minut. Bardzo wygodne i bezproblemowe. Wszystko dobrze oznaczone, na pewno trafisz bezbłędnie. Kolejka na CDG zatrzymuje sie tez na parkingach.
    Zaloguj się aby wysłać post. 
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 1007 wiadomości.
Mamy 2750 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: cezar_j
Aktualnie odwiedza nas: 0 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;