Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

<< start < wstecz 1 2 dalej > koniec >>

Pierwsza podróż - 2008/10/06 09:30 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ewela
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Witam, planuję zafundować sobie pierwszą zagraniczną wycieczkę. Dlatego potrzebuję kilku wskazówek od doświadczonych podróżników. Zastanawiam się nad biurem podróży Itaka, bo sporo moich znajomych z niego korzysta. A może podpowiecie gdzie można super spędzić wakacje, jakieś konkretne miejsca? Chodzi mi głównie o ciepłe kraje.
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

O:Pierwsza podróż - 2008/10/06 19:31 Zaloguj się aby wysłać post. 
piotrus34
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph

No witaj. Wiesz jeżeli myślisz o jakimś wyjeździe to zastanów się najpierw czy naprawdę chcesz skorzystać z biura. Ponieważ jest sporo miejsc w które możesz pojechać ze znajomymi bez korzystania z tego typu usług.Oczywiście podróż z biurem podróży to duża wygoda. To co mogę Ci powiedzieć to ze ja wraz z moją rodziną wybieram się do egiptu z itaką. Zastanawialiśmy się nad orbisem i tui, ale decyzja zapadła. Kwestią jest tylko dobór oferty i hotelu. Ogólnie wybieramy się z dzieckiem i moja żona bardzo martwi się o jego bezpieczeństwo. Znajomi polecili nam to biuro, ponieważ w naszym środowisku jest już sprawdzone. Jeżeli myślisz o ciepłych krajach to kiedyś byłem w Rimini we Włoszech. Tam jest naprawdę cudownie. Jestem świeżo po przeglądaniu ofert, jak będziesz chciała to podsunę Ci jakieś linki, ale nie dzisiaj może jutro. Pozdrawiam

O:Pierwsza podróż - 2008/10/07 08:05 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ewela
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph

Skorzystam jednak z biura podróży, bo tak jak sam powiedziałeś to duża wygoda, tym bardziej że to moja pierwsza podróż. A kiedy wyruszasz do tego Egiptu? Bo sama zastanawiam się nad Itaką. Oj jak Ci zazdroszczę, jak możesz to podeślij te linki byłabym wdzięczna. Może wpadnie mi coś w oko i ja się zdecyduję.

O:Pierwsza podróż - 2008/10/09 22:53 Zaloguj się aby wysłać post. 
piotrus34
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph

Powiem Ci że wyruszamy pod koniec roku, ja chciałem troszkę wcześniej ale moja żona ma rączkę w gipsie, więc sama rozumiesz. Jeżeli chodzi Ci o linki z ofertami to najlepiej wejdź na stronę biura tam masz wszystko. Może to Ci troszkę ułatwi. A Ty jedziesz sama czy ze znajomymi? A może z rodzinką? Poczytaj sobie troszkę o ofertach na pewno znajdziesz coś dla siebie.

O:Pierwsza podróż - 2008/10/10 07:47 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ewela
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph

Nie lubię samotnych podróży, wybieram się razem z narzeczonym. Ale jeszcze nie mamy sprecyzowanego celu dokąd się wybrać. Jesteśmy na etapie przeglądania ofert. Dzięki za link, myślę że to nam ułatwi wybór, bo oferta Itaki jest nieźle rozbudowana. A kto wie może spotkamy się w Egipcie przypadkiem? bo my też pod koniec roku mamy zamiar wyjechać. Teraz muszę już uciekać ale życzę zdrówka dla żony.

O:Pierwsza podróż - 2008/10/20 11:48 Zaloguj się aby wysłać post. 
piotrus34
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph

Ach dziękuję, przekażę jej oczywiście. A czy się spotkamy , fajnie by było. Powiedz wybrałaś jakieś miejsce i termin dla siebie?

O:Pierwsza podróż - 2008/10/20 12:38 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ewela
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph

W tym cały problem że nie wybraliśmy jeszcze, mamy mały dylemat. Narzeczony bardziej chciałby wyjechać do Meksyku ja natomiast do Egiptu. Dobrze, że chociaż co do biura jesteśmy zgodni Ale myślę, że dam radę go przekonać lada dzień. A Wy kiedy lecicie? I w jakim hotelu się zatrzymacie?

O:Pierwsza podróż - 2008/10/28 10:13 Zaloguj się aby wysłać post. 
EmilTymorek
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Hej, polecam zdecydowanie Egipt ja byłem dokładnie w okolicy Sharm El Sheikh i powiem szczerze że spędziłem najbardziej genialne wakacje w moim życiu. Woda cudowna, zachęca do aktywnego spędzania czasu (nurkowanie, żeglarstwo, windsurfing) to tylko z nielicznych atrakcji. A jakie plaże....wiesz palmy, leżaczki, parasole te sprawy. Jeśli chodzi o organizację, to cala podroż była bez zastrzeżeń poczynając od momentu lotniska, po hotel, niezwykle miłą rezydentkę. Chyba wybiorę się tam ponownie, bo wspomnienia są nieziemskie. To jak przekonałem was?

O:Pierwsza podróż - 2008/10/29 07:34 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ewela
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph

Mnie to nie trzeba nawet przekonywać, bo jestem oczywiście za Sharm El Sheikh i muszę się pochwalić że prawie przekonałam Kamila. Oj z tego co słyszę to naprawdę miałeś super wakacje mam nadzieję że my również takie spędzimy, a z jakim bp byłeś? I jak możesz to zdradź szczegóły odnośnie zakwaterowania (gdzie, co i jak).

O:Pierwsza podróż - 2008/10/31 08:44 Zaloguj się aby wysłać post. 
EmilTymorek
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Ba mogę powiedzieć że wakacje były wręcz niesamowite jeśli chodzi o hotel to byłem w PALMYRA RESORT**** hotelik naprawdę spoko pod każdym względem a na jego terenie jest dużo przestrzeni, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie poczynając od restauracji, barów, klubów nocnych ( szczerze polecam ), liczne sklepy z pamiątkami itd. Ja byłem z itaką, jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało
<< start < wstecz 1 2 dalej > koniec >>
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 987 wiadomości.
Mamy 2730 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: baltyckie
Aktualnie odwiedza nas: 31 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;