Syria Jordania Turcja => Gaudeamus z Krk organizuje tramping do tych krajów, na przełomie VIII i IX, za ogólnie rzecz ujmując ok 3100zl, czy to się opłaca?? jak myślicie?? może zaznaczę jedynie, że wyprawa ta trwa... 24 dni i jest niewątpliwie interesująca
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
Odp:Syria... - 2007/07/10 23:09
aga1
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
A dopiero niedawno "wybierałeś się" z nimi na Bałkany... Czy przypadkiem nie próbujesz reklamować tego biura? Syria na pewno warta odwiedzenia. Niekoniecznie z biurem, o które pytasz...
Odp:Syria... - 2007/07/11 14:20
Mikolaj
Użytkownik Fresh Boarder
Tak, ale chyba zmienię zdanie bo znalazłem potencjalnych kompanów na wyjazd zgadałem się ze znajomą parą wybierającą się tam, z tymże 3tysiaki to nie jeden... oni są zdecydowani a ja się waham, mam jeszcze kilka dni pomyślę
O:Odp:Syria... - 2007/10/03 09:38
shiraz
Użytkownik Fresh Boarder
Witam, chciałabym prosić o inf nt wyjazdu do Syrii,chcemy jechac indywidulanie, z dziećmi 5 i 7 lat, czy jest bezpiecznie, co polecasz najbardziej do zobaczenia podczas 3-4 dniowej wycieczki. czy możesz mi polecic jakieś inne strony www. gdzie moge sie czegos dowiedzieć. jestem na takim forum po raz pierwszy - jeszcze nie bardzo orientuje sie w temacie.
A co do dzieciaków, to lepiej zapytaj może na forum podróże z dziećmi http://eturystyka.org/forum/Itemid,38/func,showcat/catid,7/ tam są osoby co jeżdżą z dziećmi i ci powiedzą o szczepieniach, co wziąć, itd. Ja nie mam pojęcia jak wygląda zaopatrzenie w sklepach pod kątem dzieci i jak dzieciaka przygotować na taką wyprawę.