Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandie i - 2007/07/24 16:01
Zaloguj się aby wysłać post.
Magdallenah
Użytkownik Junior Boarder
Oklaski: 0
Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandiee i najważniejsze na ISTRII, polecicie mi coś?
Dobrzeby było że by się mieścić w 2000euro. A ma któś zdanie na temat bióra chorwacja.bikershop.pl, coś tam może znajde ale się che was zapytać! Witam!! Poszukuje wszelkich adresów: Mazury, Polesie dla rodziców z 12letnią córką.. Tanio i jak najwiecej atrakcj!!!
POMOCY
Reklama
Odp:Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandie i - 2007/07/26 11:37
natalia
Użytkownik Fresh Boarder
Chcecie jechać samochodem, czy lecieć samolotem? W jakim terminie? Może ci pomogę, bo sama wybieram się z przyjaciółmi do Chorwacji. Tylko my w tym roku wybraliśmy wyspę Hvar
Odp:Chorwacja, dla 5ciu osób, basen, tanio, łandie - 2007/07/26 14:40
Magdallenah
Użytkownik Junior Boarder
hmm, sierpień, własny dojazd, a i nie pula tylko jakieś okolice bym prosiła. aha 2tygodnie, wieciei wystarczy nazwa adres-tam gdzie wy byliście i było ok, ja coś na temat tego miejsca sama sobie znajde i może pojade w wasze ulubione chrwackie miejsca ! Fajnie że jest nas więcej- chorwacja to wyjątkowy kraj, ja byłam już w starygradzie-niestety tam były betonowe płyty ale jak samochodem podjechałiśmy 1km to plaża była OK
PS: no chyba że ktoś mi poleci może-RODOS [grecja] jakiś hotel najlepiej z ITAKI Witam!! Poszukuje wszelkich adresów: Mazury, Polesie dla rodziców z 12letnią córką.. Tanio i jak najwiecej atrakcj!!!