Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

Alfa Star - 2007/07/27 09:56 Zaloguj się aby wysłać post. 
kasia1122
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
hej czy kozystaliscie kiedyś z usług BP Alfa Star??moja koleżanka z nimi jeździ od 2 lat i mowi ze jest zadowolona, ale ja chce w tym roku wysłac tam moich staruszkow z okazji rocznicy slubu wiec potrzebuje wiecej opinii, bo to ma byc prezent a nie wpadka wiec potrzebuje wszelkich info czekam i pozdrawiam
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

Odp:Alfa Star - 2007/07/27 10:11 Zaloguj się aby wysłać post. 
agnieszka
Użytkownik

Gold Boarder
graph
Oklaski: 2

Ja byłam ich niedoszłym klientem. Mieliśmy rezerwację w hotelu Coral Beach w Egipcie, ale nam w ostatniej chwili zmienili hotel i zrezygnowaliśmy. Podobno zmiana hoteli jest niestety bardzo częstą praktyką biura podróży Alfa Star. Czasem można się o tym dowiedzieć dopiero na miejscu. U nas pewnie też by tak było, ale zostałam przez znajomych ostrzeżona, że tak może być i zadzwoniłam do nich, żeby mi przesłali potwierdzenie z hotelu, że jest rezerwacja imienna na nas. No i się przyznali, że wysyłają nas do jakiegoś Desert Rose w Hurghadzie. Krzyżowało nam to plany, bo byliśmy na miejscu umówieni ze znajomymi.
Zrezygnowaliśmy i polecieliśmy ze Scan Holiday.

Odp:Alfa Star - 2007/08/06 19:07 Zaloguj się aby wysłać post. 
tesa88
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

HEJ !!! Dopiero dzisiaj zarejestrowałam się na tym forum . Nie wiem czy już wysłałaś swoich starszych, Ja korzystałam z tego biura kilka krotnie Byłam zadowolona opieka OK a przede wszystkim bardzo tanie wycieczki dużo tańsze niż z innych biur .Dawniej wycieczki wykupowałam w mieście bo były duże różnice między biurem a miastem A ALFA-STAR ma zbliżone do cen w mieście . POZDRAWIAM TESA88

tesa88

Odp:Alfa Star - 2007/08/13 13:04 Zaloguj się aby wysłać post. 
Malosiaczek
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

ja tez z nimi byłam i było super żadnych wpad same plusybardzo dobra obsługa miły hotelik bardzo smaczne jedzonko wszystko na czasja byłam bardzo zadowolonapolecam Alfe

Odp:Alfa Star - 2007/08/27 09:32 Zaloguj się aby wysłać post. 
kaskaserzysko
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

hej no ja tez byłam z nimi w tym roku a Tunezji było naprawdę rewelacyjniebylismy ze znajomymi oni tez chwalili sobie organizacje i hotele moim zdaniem biuro jest godne polecenia
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 921 wiadomości.
Mamy 2663 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: sylwester
Aktualnie odwiedza nas: 31 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;