Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

DRUSKIENNIKI Litwa - 2007/09/18 11:50 Zaloguj się aby wysłać post. 
Andrzej_a
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Co myślicie o Druskiennikach na Litwie? Nie byłem tam 5 lat, tak ogromne zmiany, że pozazdrościć no i blisko od Warszawy. Byłem 7 dni z zabiegami w Sanatorium Egle, wyszło o wiele taniej niż w SPA a zbiegów miałem więcej, raz byłem w Aqua Parku naprawdę niezły czy do cholery nie moszna zrobić czegoś takiego w Warszawie. Mieliśmy z Żoną Świetną zabawę, radzę od razu wykupić opcję z dostępem do chyba 20 saun na terenie Aqua Parku.
Andrzej
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

O:DRUSKIENNIKI Litwa - 2007/09/18 11:53 Zaloguj się aby wysłać post. 
jarekb
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Druskienniki No i zrobił się z tego europejski niezły kurort ceny niestety poszły w górę, ale po porównaniu wyszło i tak, że to najlepsza cena z zabiegami.
Moja rodzina nie chciała tam jechać, lecz po tym jak zabrałem ich na jeden weekend, to chcą tam jeździć co tydzień. Dzieciakom spodobał się nowy aquapark, żonie zabiegi w SPA, a teściowej sanatoria, których jest tam aż kilka.
Czy ktoś z was był tam i może zna inne ciekawe miejsca w Druskiennikach lub okolicach do objazdu samochodem ?

O:DRUSKIENNIKI Litwa - 2007/11/19 14:13 Zaloguj się aby wysłać post. 
marcinos49
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph

Właśnie wróciłem z rodziną z Druskiennik na Litwie, jestem z szkowoany jak się posunęli do przodu. Polecam Hotel Aquameduna na terenie aquaparku, niezły standard, w szlafroku wychodziliśmy z pokoi do aquaparku, super zabawa a przy okazji zaliczyliśmy parę zabiegów w spa na terenie aquaparku.
Polecam !!!
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 745 wiadomości.
Mamy 2372 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: karpackieklimaty
Aktualnie odwiedza nas: 42 gości i 1 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:  Marek Weber (marekweber)
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;