Uwaga na niebieski autobus Scania firmy Gandalf Travel!!!!!! W prawym rzedzie z tylu (za srodkowym wejsciem) jest dolozony jeden rzad siedzen i na skutek tego odstep miedzy siedzeniami wynosi Uwaga 5cm. Jest to zgodny z prawem odstep ale dyskwalifikujacy ten autobus na 16-20 godzinne wyjazdy np. Chorwacja i nie dajacy temu autobusowi nawet 1gwiazdki. Jakosc uslug biura GT w Chorwacji jest na bardzo kiepskim poziomie, a do wspomnienia jest tylko calkowity brak reakcji biura na reklamacje. Nalezloby sie zastanowic czy te dolozone siedzenia w niebieskiej skani to wyraz pogoni za zyskiem za wszelka cene nawet za cene zdrowia podroznych. W/w opis siedzen jest takrze potwierdzony przez Scanie Polska. Moj tel 0885 606 580 alss007
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
uwaga Gandalf Travel - 2008/04/20 16:49
pardolina
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 1
5 cm????!!! To chyba mocno takowałeś podczas jazdy skoro sądzisz że to 5 cm! Jechalem tym autobusem nie raz i moge stanowczo powiedziec ze przy wzroscie 188 spokojnie sie mieszcze w tych "5cm" i jest mi nawet wygodnie Jak Ci sie nie podoba to lataj samolotem
O:uwaga Gandalf Travel - 2008/04/20 18:23
radek
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Co prawda nie jeździłem nigdzie z Gandalf Travel, ale uważam, że przesadzasz. Jeżeli zdecydowałeś się na 16 godzin jazdy autobusem (dla mnie osobiście masakra - nawet w najlepszym autobusie zacząłbym dostawać kota na takim dystansie) to gdyby nie odległość między siedzeniami to pewnie przeszkadzałby Ci zbyt wysoki próg w drzwiach. Tak już jest - gdy człowiek wybiera taki środek transportu na tak długą trasę. A przypuszczam że za cenę jaką zapłaciłeś samolotem byś tam się nie dostał. pozdrawiam, Radek
O:uwaga Gandalf Travel - 2008/04/24 09:37
addiman
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
To rozumiem nie jest stronnicza informacja dla moderatora tego forum? Pozdrownienia dla Mistrza Manipulatora!