Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

Wakacje z delfinami na Krymie - 2008/04/23 19:32 Zaloguj się aby wysłać post. 
Kayaman
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Dla wszystkich miłośników delfinów mam ciekawą propozycję dotycząca wakacji na Krymie połączaną z pływaniem z delfinami, zwiedzaniem Krymu i warsztatami artystycznymi. Organizacją wyjazdu zajmuję się fundacja Dobra Wioska a ja jestem koordynatorem obozu. Tutaj jest link gdzie znajdziecie wszystkie szczegóły:

http://www.dobrawioska.org/pliki/de...

Jest to wyjazd dla dzieci, młodzieży, dorosłych i całych rodzin. Od 6 do 18 lat z rodzicami. Jedną z największych atrakcji która wyróżnia tę ofertę jest zamknięta plaża tuż obok delfinów pływających w zatoce, na której śpimy, jemy, bawimy się i pływamy z delfinami. Tam delfiny pływają w naturalnych warunkach a nie w sztucznych basenach jak w innych delfinariach. Możecie sobie wyobrazić jak cudownie jest obudzić się w drewnianym domku i mieć kilka kroków do wody w której pływają delfiny albo zasypiać przy szumie fal i dźwiękach delfinów. Czujemy sie całkowicie swobodnie gdyż to miejsce jest zamknięte tylko dla ludzi rezerwujących domki. Plaża nie jest więc przeludniona.

Zamieszczamy kilka zdjęć. Zainteresowanym mogę podesłać więcej zdjęć i odpowiedzieć na dodatkowe pytania pod adresem: madimar1@o2.pl lub telefonem: 508-19-24-17.

Magdalena Baczyńska (koordynator wyjazdu)

Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 745 wiadomości.
Mamy 2373 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: JoJo12
Aktualnie odwiedza nas: 9 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;