Hej! Aby zwiedzić Paryż, nie potrzebujesz karty na 6 stref i nie ma sensu jej kupować. Natomiast z lotniska nie dojedziesz na najtańszym bilecie. Akurat na ten przejazd trzeba kupić droższy bilet. A o jakie lotnisko w końcu pytasz? Bo wymieniasz CDG i Beauvais.
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:komunikacja w Paryżu - 2008/01/31 01:32
cukinia
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
ha, lece na cdg a wracam z tego drugiego. Tak więc to wszystko trochę pomieszane jest... Za wszelkie info z góry dziękuję!http://eturystyka.org/components/com_joomlaboard/emoticons/smile.png cuki
O:Francja - Paryż - 2008/07/08 15:39
remi
Użytkownik Fresh Boarder
Za tydzień będę w Paryżu, pierwszy raz. Chce sprobować dostać się z Orly- Sund do centrum autobusem 285. Nie wiem jednak jak do niego dotrzeć. Pomożesz? remi
O:Francja - Paryż - 2008/07/08 22:03
mloda_mama
Użytkownik Senior Boarder
Oklaski: 2
remi napisał: Za tydzień będę w Paryżu, pierwszy raz. Chce sprobować dostać się z Orly- Sund do centrum autobusem 285. Nie wiem jednak jak do niego dotrzeć. Pomożesz?
Z tego co ja pamiętam, to autobus odjeżdża po prostu sprzed terminalu lotniska. Na lotnisku są punkty informacji turystycznej, więc bez problemu Cię pokierują na przystanek. Przeczytaj jeszcze tu: http://eturystyka.org/forum/Itemid,38/func,view/id,119/catid,18/ Tu opisywali ludzie ten dojazd, może ktoś Ci poda szczegóły. mloda_mama
O:Francja - Paryż - CGD - 2008/07/19 22:06
editt007
Użytkownik Fresh Boarder
mam pytanie. Za kilka dni lece do Marakechu. Mam przesiadke w Paryzu CDG. Laduje na terminalu 1 . jakie sa sposoby przedostania sie z Terminalu 1 do Terminalu 2. Slyszalam o autobusach i kolejce ale nie wiem nic konkretnego .jest wogole mozliwosc skorzystania z taksowki przy terminalu 1 ? prosze pomozcie Edyta
O:komunikacja w Paryżu - 2008/08/27 18:24
Zuzka80
Użytkownik Junior Boarder
O ja mi tez się marzy Francja planuje urlop i właśnie szukam najlepszego celu Zuzka