cecylia
Użytkownik
 Senior Boarder
| Posty: 10 |   | Oklaski: 0
|
Podzielcie się swoimi doświadczeniami dotyczących podróżowania po europie. Powiedzcie gdzie byliście, co wam się najbardziej podobało a co znacznie mniej, jak z kulturą, obyczajami w danych krajach. Chętnie poczytam wasze opowieści, bo wakacje już prawie za pasem
|
|
|
Zaloguj się aby wysłać post.
|
EmilTymorek
Użytkownik
 Expert Boarder
| Posty: 29 |   | Oklaski: 0
|
a co chcesz spędzić swój urlop w Europie? pewna jesteś? skoro jest to tym czego szukasz to chyba nie pozostaje powiedzieć nić innego jak żebyś wybrała się na takie wakacje. A jakimi środkami dysponujesz? Wydaje mi się że jak rzucisz jakiś konkretny pomysł odnośnie celu podróży to ludzie chętniej coś doradzą
|
|
|
|
Weronika01
Użytkownik
 Fresh Boarder
| Posty: 1 |   | Oklaski: 0
|
Witaj!
Europa jest pięknym kontynentem jest wiele miejsc,które warto odwiedzić nei tylko latem,ale i także inną porą roku - wtedy każde miejsce ma innym klimat, wygląd inna moc sie czuje.
Ja moge Ci cos polecic na koniec maja 3 dni w niezapomnianym hotelu na Węgrzech,gdzie bedzie mogła odpocząc i naładować swoja energie na zblizające sie wakacje
tutaj przesyłam link:
http://www.gamatui.pl/go.live.php/PL-H8/oferta/SMjEy/wegry-bad-buk.html?title=W%C4%99gry%20Bad%
20Buk
to miejsce jest jak spełnienie marzeń każdej kobiety odpoczynek połączony z przyjemnościa...
weronika
wer
|
|
|
|
cecylia
Użytkownik
 Senior Boarder
| Posty: 10 |   | Oklaski: 0
|
Tak, tak jestem na etapie planowania wakacyjnej podróży [bardzo wstępnego planowania] i tak prawdę mówiąc to rozmyślałam ostatnio nad Grecją, może taka Kreta bądź Rodos będą dobrym miejscem na wypoczynek jak wam się wydaje? ostatnio nawet przeglądałam oferty w biurach podróży i natknęłam się na Itakę, może ktoś z was już z nimi podróżował?
|
|
|
|
anula23
Użytkownik
 Fresh Boarder
| Posty: 4 |   | Oklaski: 0
|
ja zdecydowanie Polecam Hiszpanię - Costa Brava. Jest to miejsce do, którego wracam co dwa lata. Byłam już w wielu miejscach gdyż uwielbiam podróżować jednak Hiszpania jest mi najbliższa. Kocham ten kraj i tę ich mentalność. Na wakacje zawszę jeżdżę z biura www.bumerangtravel.pl, jeżeli masz chwilkę czasu wejdź i poszukaj mają dużo tanich ofert. Pozdrawiam
anula23
|
|
|
|
genzos
Użytkownik
 Fresh Boarder
| Posty: 3 |   | Oklaski: 0
|
Ja polecam Sardynię i Alghero. Kiedy pierwszy raz tu przyleciałam na 10 dni, musze przyznać, że każdego dnia zobaczyłam i doświadczyłam czegoś ciekawego. Może nie jest to najtańsze miejsce w Europie, ale z pewnością piękne i jakby nietknięte upływem czasu.
Na tej stronie jest pare zdjęć i opis co warto zobaczyć www.algheroservice.it
|
|
|
|
wariat5
Użytkownik
 Fresh Boarder
| Posty: 3 |   | Oklaski: 0
|
zależy co się chce robić. jak tylko zwiedzać, nie jeżdżąc za dużo, to (może mało oryginalnie) Londyn - tam można przez miesiąc codziennie coś innego oglądać, a większość za darmow. do wypoczynku na plaży połączonego ze zwiedzaniem - grecja. tanio, ale w atenach trzeba uważać na ceny. generalnie Europa to fantastyczny kontynent i można ti podróżować do końca życia
|
|
|
|
Shantaram
Użytkownik
 Expert Boarder
| Posty: 21 |   | Oklaski: 0
|
W obecnych czasach, Europa bardzo się skurczyła. Ze względu na promocje lotnicze można polecieć w bardzo wiele miejsc po bardzo okazyjnych cenach. Niekoniecznie miejsca "najsłynniejsze" i najczęściej odwiedzane przez turystów warte są największej uwagi. Poza tym, bardzo dużo zależy od czynników pobocznych, od całej otoczki, która towarzyszy w podróżowaniu, bo to dzięki niej zapamiętujemy niektóre miejsca lepiej lub gorzej...
całe życie to podróż...
|
|
|
|
welosypedka
Użytkownik
 Fresh Boarder
| Posty: 1 |   | Oklaski: 0
|
zgadzam się, ja nawet wole te miejsca które nie są jeszcze zadeptane przez turystów Z takich miejsc polecam Krym. Byłam tam pierwszy raz w 2007 i od tej pory odwiedziłam to miejsce kilka razy. Stosunkowo mało turystów (oprócz Rosjan ceny duuuużo niższe niż na Zachodzie i niezapomniany wschodni klimacik oczywiście trzeba podejść do tego miejsca z lekką dozą humoru, ale wrażenia bezcenne w razie pytań co do Krymu, chętnie odpowiem A i jeszcze jedno, w sumie bywałam tam raz na własną a raz byłam z biurem podróży.(wieksza i bardziej wygodna, wymagająca ekipa ze mną jechała) Polecam biuro CZajka z Krakowa. Wyjazdy w klimacie i nie było "sikania na zawołanie" tylko wyjazd zorganizowany jakbym jechała z ekipa znajomych 
|
|
|
|
janja
Użytkownik
 Junior Boarder
| Posty: 6 |   | Oklaski: 0
|
Shantaram napisał: W obecnych czasach, Europa bardzo się skurczyła. Ze względu na promocje lotnicze można polecieć w bardzo wiele miejsc po bardzo okazyjnych cenach. Niekoniecznie miejsca "najsłynniejsze" i najczęściej odwiedzane przez turystów warte są największej uwagi. Poza tym, bardzo dużo zależy od czynników pobocznych, od całej otoczki, która towarzyszy w podróżowaniu, bo to dzięki niej zapamiętujemy niektóre miejsca lepiej lub gorzej...
Najwięcej promocji jest chyba do Wielkiej Brytanii i powiem, że ostatnio te Wyspy najchętniej odwiedzam i to nie tylko ze względu na niskie ceny, ale różnorodność krajobrazu, gościnność mieszkańców, w ogóle jestem też oczarowana Wyspami Normandzkimi, jest gdzie po prostu powracać.
|
|
|
|
|