Jasne że leki mogą nam się przydać w każdej sytuacji i oczywiście warto mieć coś zawsze przy sobie, to nie podlega nawet dyskusji ale ja i tak uważam że rozsądek w tym wszystkim jest najważniejsze a jeśli nas zawiedzie to ratunek mogą dać nam już tylko leki.
A ja bedac w Egipcie jak to ktos ladnie ujal "dezynfekuje sie od srodka", do tego pije duzo coca coli i od razu zaopatruje sie w Antinal. Dzieki temu moge spokojnie cieszyc sie lokalnymi specjalami i dobrym samopoczuciem
Zgadzam się, że powinno się zabezpieczyć. Warto tym samym wziąć ze sobą leki, które znamy i wiemy, że nam pomagają w podobnych dolegliwościach. Do tego powinno się zabezpieczyć w adres przychodni i upewnić, że nasze ubezpieczenie zostanie uznane. A do tego jak już zostało powyżej wspomniane nie rzucać się na wszystko co przypomina jedzenie. warto ryzykować
również polecam Antinal. O lekarstwie tym zostałam poinformowana przez pracownicę biura, z którego leciałam do Egiptu. Pracownica biura Bumerang www.bumerangtravel.pl, wspomniała aby po przyjeździe wybrać się do apteki i kupić dany lek na wszelki wypadek gdyby miało wystąpić "zatrucie" pokarmowe. Oczywiście tabletki się przydały, kupiłam je od razu po przybyciu na miejsce. Dobre lek na te dolegliwości. anula23
Ja też polecam zakupic tabletki od razu po przylocie. Jeśli coś zacznie się dziać, można od razu je zażyć. Jeśli klątwa nas ominie, to super. Mając już tabletki, możemy za to pomóc innej osobie, która nie miała tyle szczęścia. Niestety na wyjeździe zawsze jest jakaś osoba, którą dopadnie klątwa.
....................... >a href=" http://www.informacjewizowe.pl ">Wizy do USA,Wizy do Chin,Wizy do Indii, Rosji i innych krajów>/a>
Ja też polecam zakupic tabletki od razu po przylocie. Jeśli coś zacznie się dziać, można od razu je zażyć. Jeśli klątwa nas ominie, to super. Mając już tabletki, możemy za to pomóc innej osobie, która nie miała tyle szczęścia. Niestety na wyjeździe zawsze jest jakaś osoba, którą dopadnie klątwa.
....................... >a href=" http://www.informacjewizowe.pl ">Wizy do USA,Wizy do Chin,Wizy do Indii, Rosji i innych krajów>/a>
To nie prawda, że nasze polskie leki nie działają. Oczywiście, ze działają tylko musimy kupić silniejsze niż te, których używamy w Polsce. A tak naprawdę, to wystarcz rozsądnie i z głową jeść, to co dają w hotelu (a nie jak to mamy w polskim zwyczaju rzucać się na wszystko co dają) oraz wybierać raczej hotele powyżej 3* gdyż niestety egipskie standardy i nasze europejskie różnią się znacznie. Pozdrawiam
nie kombinujcie na wlasna reke, nie warto, przeciez w wielu miastach sa polscy lekarze, np w hurghadzie polecam +20 17 50 20 737, wizyta bezplatnie ( bo calosc zaplaci ubezpieczyciel), dostaniecie leki i dobre samopoczucie wroci bardzo szybko....