Gdzie najlepiej odpocząć w ciszy i spokoju ??? Zuzka
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:Odpoczynek - 2008/11/13 07:21
Ewela
Użytkownik Expert Boarder
Oklaski: 1
To zależy co lubisz, co preferujesz, jakie masz zainteresowania ale wydaje mi się że w naszym kraju jest sporo takich miejsc w których można całkowicie zregenerować siły... nie trzeba nawet zbytnio szukać
O:Odpoczynek - 2008/11/18 09:18
EmilTymorek
Oklaski: 0
Zakopanego ci nie proponuję bo mimo, że tam ślicznie to raczej na spokój nie możesz liczyć, ale może właśnie jakaś mniejsza wioseczka na południu naszego kraju będzie dla ciebie odpowiednia a w niej cisza, tylko natura, fajna sprawa co o tym myślisz?? może znajdę jakieś namiary bo wiem że znajomi często odwiedzają takie mieścinki i bardzo chwalą.
O:Odpoczynek - 2008/11/19 07:07
Ewela
Oklaski: 1
to jest myśl może właśnie wybierz się w góry, mniejsza miejscowość będzie chyba dobrym rozwiązaniem dla ciebie, naturka jest najlepsza na regeneracje i wyciszenie się
O:Odpoczynek - 2008/12/02 08:04
Ula_M
Użytkownik Senior Boarder
a ja proponuje wyprawę na Mazury, cisza, spokój czyli to co ci odpowiada
O:Odpoczynek - 2008/12/04 11:15
nowicjuszek10
Użytkownik Senior Boarder
A ja proponuję okolice Kazimierza Dolnego, a dokładnie miejscowość o nazwie Trzebiesza. Tam napewno znajdziesz ciszę i spokój. Do Kazimierza D. jest to około 20km. Dla rybaków świetne miejsce, stawy, woda i te sprawy. Właśnie tam nauczyłem się (jeśli można nazwać to nauką) jazdy konno. Naprawdę polecam.