Cześć, może i daleko do końca roku, ale jak ktoś by chciał rezerwować terminy na Sylwestra to chyba już trzeba zacząć się rozglądać... problem w tym, że w tym roku zupełnie nie mam pomysłu... Co byście polecali na 31 grudnia?
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:Sylwester w Polsce - 2008/10/30 07:32
Ewela
Użytkownik Expert Boarder
Oklaski: 1
Tak się składa że ja też jeszcze nie mam pomysłu, a masz racje to już najwyższa pora na planowanie tego wyjątkowego wieczoru. Ale myślę, że wspólnie z narzeczonym wymyślimy jakąś ciekawą opcje muszę koniecznie pogadać z Kamilem
O:Sylwester w Polsce - 2008/11/21 06:58
Ula_M
Użytkownik Senior Boarder
Oklaski: 0
Ja w tym roku stawiam raczej na spokój, zrobimy sobie taką małą imprezkę ze znajomymi (około 15 osób) ale mam nadzieję że zabawa będzie udana, a jak tam u was? plany już są, bo to już najwyższa pora
O:Sylwester w Polsce - 2008/11/24 07:09
Ewela
O nie!!! my to absolutnie nie chcemy spokoju! chcemy spędzić tę noc w całkowitym szaleństwie (szczegółów nie zdradzam)
O:Sylwester w Polsce - 2008/11/25 07:47
Ula_M
A ja tam się cieszę, taka imprezka w gronie najbliższych znajomych to jest to zapewniam że SIEDZIEĆ NIE ZAMIERZAMY
O:Sylwester w Polsce - 2008/11/27 08:25
EmilTymorek
Czemu nie! taka imprezka też może być całkiem całkiem, ale w tym roku też chyba bym chciał raczej gdzieś wyjechać i troszkę się oderwać od wszystkich spraw z daleka od domu
O:Sylwester w Polsce - 2008/12/01 08:27
Ewela
Emil ale myślisz o jakimś zagranicznym wyjeździe? czy raczej taka krajowa podróż?
O:Sylwester w Polsce - 2008/12/04 11:06
nowicjuszek10
jestem szczęśliwcem, który ma już plan na sylwestra. Chętnie polecił bym ci stachu82 jakiś bal, ale już chyba za późno na kupno biletów. Ja od trzech lat sylwestra spędzam właśnie w taki sposób, naprawdę warto!! Płacisz (całkiem przyzwoite pieniądze) i o nic się nie martwisz. Teraz już ci nic nie poradzę, ale warto pomyśleć o tym przed następnym sylwestrem
O:Sylwester w Polsce - 2008/12/05 08:43
EmilTymorek
Ja już dwa lata tak witałem nowy rok, ale w tym roku mówię NIE! w tym roku chcę coś innego, troszkę odmiany nigdy nie zaszkodzi a na bal jeszcze się nachodzę
O:Sylwester w Polsce - 2008/12/08 07:51
Ula_M
Ja też parę razy witałam nowy rok na balu, w sumie muszę przyznać że nawet się wybawiłam a oprócz tego była oczywiście okazja żeby kupić sobie jakąś super sukieneczkę buciki, fryzjer itd, a więc każda kobieta powinna być zadowolona. W tym roku spędzę sylwester troszkę inaczej, ale kto wie może w przyszłym zdecyduję się znowu na bal