Ja tez byłam z Gandalf Travel w Makarskiej(w terminie 21.06.08r-02.07.08r)i więcej NIE POJADĘ z tym biurem!!! Do Makarskiej jechaliśmy autokarem bez klimatyzacji... Sam pobyt w Makarskiej Swietny, na spotkania z rezydentem nie chodziliśmy bo wolelismy sami na własną rękę jeżdzić na różne wycieczki( cenowo tak samo). A powrót do Polski to dopiero był KOSZMAR...W nocy kierowca przysnoł za kierownicą i zjezdzał na lewy pas...ludzie zaczeli krzyczeć...pózniej to już były wrzaski i panika, Ja też wrzeszczałam kiedy poczulam ostre hamowanie- wychyliłam się nad siedzeniami i zobaczyłam jak lecimy wprost na tył TIRA jadącego przed nami...(Dzięki Bogu z ledwością udalo sie kierowcy wyhamować).
NIE POLECAM biura Gandalf Travel... około 20 godzin strachu i obawy czy wrócimy do swich domów cali i zdrowi. Przeżycie nie do opisania.
Pozdrawiam wszystkich turystów jadacych tym autokrem.
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:gandal travel- - 2008/07/20 18:21
Zaloguj się aby wysłać post.
andrzej75
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 1
W trakcie państwa podróży awarii uległa klimatyzacja w autokarze należącym do naszego taboru. Miało to miejsce w sobotę i problemem było jej natychmiastowe usunięcie w Katowicach. Zaproponowaliśmy wszystkim pasazerom przerwę w podróży i usunięcie awarii w najbliższym dostępnym zakładzie serwisowym w którym możliwe byłoby jej usunięcie - wiązało się to z przerwą w podróży. Pasażerowie solidarnie stwierdzili że chcą kontynuować podróż bez usuwania awarii aby jak najszybciej dojechać do Chorwacji. W drodze powrotnej wymieniliśmy Państwu autokar na najnowszy model Scanii, podnajęty w firmie Sindbad-Albatros, na codzień przewożącej tysiące pasażerów na relacji Polska-Niemcy. Państwa uwagi dotyczące podróży w głównej mierze spowodowane są nerwowością spowodowaną na oczekiwanie na wyjazd do kraju - 22.00, który odbywał się po zrealizaowaniu przewidzianej regulacjami Unii Europejskiej w zakresie czasu pracy kierowców (9h obowiązkowej przerwy). Podróż odbyła się bez żadnych zdarzeń na trasie. Dziękuje za pochwały za wzorową organizację pobytu.