Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

gandalf travel-KATASTROFA - 2008/07/20 13:47 Zaloguj się aby wysłać post. 
tina
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ja tez byłam z Gandalf Travel w Makarskiej(w terminie 21.06.08r-02.07.08r)i więcej NIE POJADĘ z tym biurem!!!
Do Makarskiej jechaliśmy autokarem bez klimatyzacji... Sam pobyt w Makarskiej Swietny, na spotkania z rezydentem nie chodziliśmy bo wolelismy sami na własną rękę jeżdzić na różne wycieczki( cenowo tak samo).
A powrót do Polski to dopiero był KOSZMAR...W nocy kierowca przysnoł za kierownicą i zjezdzał na lewy pas...ludzie zaczeli krzyczeć...pózniej to już były wrzaski i panika, Ja też wrzeszczałam kiedy poczulam ostre hamowanie- wychyliłam się nad siedzeniami i zobaczyłam jak lecimy wprost na tył TIRA jadącego przed nami...(Dzięki Bogu z ledwością udalo sie kierowcy wyhamować).

NIE POLECAM biura Gandalf Travel... około 20 godzin strachu i obawy czy wrócimy do swich domów cali i zdrowi. Przeżycie nie do opisania.

Pozdrawiam wszystkich turystów jadacych tym autokrem.
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

O:gandal travel- - 2008/07/20 18:21 Zaloguj się aby wysłać post. 
andrzej75
Użytkownik

Fresh Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
W trakcie państwa podróży awarii uległa klimatyzacja w autokarze należącym do naszego taboru. Miało to miejsce w sobotę i problemem było jej natychmiastowe usunięcie w Katowicach. Zaproponowaliśmy wszystkim pasazerom przerwę w podróży i usunięcie awarii w najbliższym dostępnym zakładzie serwisowym w którym możliwe byłoby jej usunięcie - wiązało się to z przerwą w podróży. Pasażerowie solidarnie stwierdzili że chcą kontynuować podróż bez usuwania awarii aby jak najszybciej dojechać do Chorwacji.
W drodze powrotnej wymieniliśmy Państwu autokar na najnowszy model Scanii, podnajęty w firmie Sindbad-Albatros, na codzień przewożącej tysiące pasażerów na relacji Polska-Niemcy. Państwa uwagi dotyczące podróży w głównej mierze spowodowane są nerwowością spowodowaną na oczekiwanie na wyjazd do kraju - 22.00, który odbywał się po zrealizaowaniu przewidzianej regulacjami Unii Europejskiej w zakresie czasu pracy kierowców (9h obowiązkowej przerwy). Podróż odbyła się bez żadnych zdarzeń na trasie.
Dziękuje za pochwały za wzorową organizację pobytu.

Sławomir Andrzej Marchewski
    Zaloguj się aby wysłać post. 
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 881 wiadomości.
Mamy 2573 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: Karcia_
Aktualnie odwiedza nas: 33 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2008 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;