Bilety lotnicze Relacje z podróży
Czytaj pocztę Noclegi Wycieczki
Forum Fotoreportaże
      BiuletynBiuletyn   RejestracjaRejestracja
WycieczkiNoclegiBilety lotniczeCzartery jachówTargi turystycznePogodaGrupy dyskusyjne
Start arrow Forum

<< start < wstecz 1 2 3 4 dalej > koniec >>

O:Pierwsza podróż - 2008/11/27 08:19 Zaloguj się aby wysłać post. 
EmilTymorek
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph
Oklaski: 0

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Widzę, że sporo osób tak jak ja zachwyca się Egiptem i bardzo dobrze, bo jest rewelacyjny! Ewelinko pewnie się powtarzam ale lepszego wyboru chyba dokonać nie można było mów nam kiedy lecisz? bo my tu wszyscy bardzo ciekawi i czekamy oczywiście na relacje z podroży. A chłopak co myśli o tych planach, też zachwycony?
    Zaloguj się aby wysłać post. 

Reklama

O:Pierwsza podróż - 2008/12/01 08:21 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ewela
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph
Oklaski: 1

Ja to już spać po nocach nie mogę Kamil na początku co prawda nie był zachwycony że to Egipt, ale jak ostatnio rozmawialiśmy to przyznał że też już się doczekać nie może więc wygląda na to że dobrze wybraliśmy! zresztą wszystkim już zdążył powiedzieć że wybieramy się do Sharm z itaką, nawet szybciej niż ja to zrobił i tu się bardzo zdziwiłam. A lecimy już 9

O:Pierwsza podróż - 2008/12/02 07:50 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ula_M
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph

czyli pewnie do 9 będziesz cierpiała jeszcze na tą bezsenność zupełnie jak ja przy pierwszej podróży, ale mówimy tu o grudniu tak? Zobaczysz że chłopak tez będzie zadowolony z Egiptu, te wszystkie sport wodne, będzie się bawił jak dziecko jestem przekonana a że to był twój pomysł na wyjazd to będziesz miała niesłychaną satysfakcję, wiem coś o tym. Jak wrócicie zadowoleni to w planach będzie kolejna podróż? Jak to jest?

O:Pierwsza podróż - 2008/12/05 08:30 Zaloguj się aby wysłać post. 
EmilTymorek
Użytkownik

Expert Boarder
graphgraph

A ja wręcz przeciwnie bo przed wyjazdem spałem jak dziecko, nie miałem żadnego problemu ale chyba większość Kobiet tak to wszystko przeżywano cóż tak to już jest właśnie a jak z następną podróżą dobrze że Ula zapytała, bo sam jestem ciekawy czy będziecie myśleli o następnych?

O:Pierwsza podróż - 2008/12/10 11:05 Zaloguj się aby wysłać post. 
nowicjuszek10
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph

Przeglądając forum i dyskusje trafiłem tutaj i pozwoliłem sobie napisać. Dobrze wiedzieć, że bardzo zachwalacie i polecacie Egipt. Bo mam małe ciśnienie na to państwo właśnie. Dokładniej miasto Sharm el Sheikh bo słyszałem, że jest nowoczesnym ośrodkiem turystycznym. I jak widać dużo osób z tego korzysta. Moja rodzinka również. Uwielbiam faunę i florę, chętnie popodziwiał bym piękne rafy koralowe. Coś przepięknego, wybaczcie mi ten zachwyt, ale to chyba moje małe zboczenie he he he. Na tym zachwycie jednak się nie skończy, bo chcę to wszystko przeżyć na własnej skórze, te śliczne kolonie korali, morze, Górę Synaj, wyspę Tiran mógł bym tak w nieskończoność wymieniać. Postanowiłem poszukać ciekawej oferty w jakimś biurze, tylko w jakim? Dlatego jestem tu. Widzę, że w waszych przypadkach biuro podróży Itaka była trafnym wyborem. Więc i ja chyba głębiej zanurzę się w temacie. Szukam sprawdzonych i przede wszystkim dobrych źródeł, bo będzie to moja pierwsza podróż. Interesuje mnie jakiś wygodny hotelik, dużo przestrzeni. Za wszelkie rady z góry dziekuję

O:Pierwsza podróż - 2008/12/10 11:08 Zaloguj się aby wysłać post. 
nowicjuszek10

Senior Boarder
graphgraph

A i oczywiście w podróż nie wybieram się sam tylko z moją drugą (lepszą) połówką! Jak mogłem o niej zapomnieć he he Kasiu pozdrawiam!

O:Pierwsza podróż - 2008/12/16 07:44 Zaloguj się aby wysłać post. 
Ula_M
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph

Lepiej trafić nie mogłeś witamy serdecznie wszystkich nowych miłośników podróży na forum. To mówisz że chcesz się wybrać do sharm? wybór znakomity trzeba przyznać, a sporą masz rodzinkę, w ile osób będzie ta planowana wycieczka? co do biura to mogę Ci poradzić żebyś zaczął od przeglądania ofert, może wśród znajomych ktoś podróżuje i będzie mógł Ci podpowiedzieć co nieco. Ja byłam ze wspomnianą już itaką i było genialnie, zobaczysz że z pewnością znajdziesz coś i dla twojej rodzinki a jak nie to nie masz co się krępować, tylko pytaj śmiało

ups czyli to raczej romantyczna podróż będzie?

O:Pierwsza podróż - 2008/12/19 13:07 Zaloguj się aby wysłać post. 
nowicjuszek10

Senior Boarder
graphgraph

Hej Urszulo. Tak chcę się tam wybrać i powiem więcej już nawet ofertę znalazłem. Z Kasią bardzo długo szukaliśmy i dużo czasu nam to zajęło, ale zdecydowaliśmy się na Egipt z Itaką. Podobnie jak Ty. Jednak moja żona uparła się na hotel Inter Plaza Beach przy zatoczce. I to chyba będzie naszym celem. Kasia mogła by już spakować walizki i wyruszyć, ale to nie możliwe. Podróż zaplanowaliśmy na okolice marca, upojne 2tygodnie. Mam ciarki na samą myśl. A może ktoś z was był właśnie w tym hotelu? Dzięki za info

O:Pierwsza podróż - 2008/12/19 13:09 Zaloguj się aby wysłać post. 
nowicjuszek10

Senior Boarder
graphgraph

Tak będzie to długa romantyczna podróż, no dobra przyznam się ja też już bym chciał tam być, ale trzeba poczekać jeszcze troszkę. pozdrawiam!

O:Pierwsza podróż - 2008/12/19 13:29 Zaloguj się aby wysłać post. 
mloda_mama
Użytkownik

Senior Boarder
graphgraph
Oklaski: 2

Czy wy myślicie, że tu są sami naiwni i nie widzą, jak nieudolnie próbujecie reklamować biuro Itaka? Spamowanie turystycznych list dyskusyjnych jest dla potencjalnych klientów antyreklamą, a nie reklamą. Mnie takie sposoby działania na przykład zniechęcają do danej firmy.
A co do biura Itaka, to ku przestrodze wklejam link:
http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,6038422,Ultimatum_Itaki__Doplac_za_wycieczke_albo_stracisz.html
Warto przeczytać zanim podejmie się decyzję co do wyjazdu.

mloda_mama
<< start < wstecz 1 2 3 4 dalej > koniec >>
Biuletyn: Imię: Email:

Nie masz konta?

Informacje o Forum
Nasi użytkownicy napisali: 1066 wiadomości.
Mamy 2813 zarejestrowanych użytkowników na stronie.
Ostatnio na stronie zarejestrował się: verte
Aktualnie odwiedza nas: 9 gości i 0 zarejestrowanych użytkowników.
Zarejestrowani użytkownicy on-line:
BIULETYNKontaktO nasMapa stronyPolityka Prywatności i ZaufaniaRegulamin korzystania z serwisu
Copyright © 2006-2009 grupa eturystyka.org - Wszystkie prawa zastrzeżone;