hej czy kozystaliscie kiedyś z usług BP Alfa Star??moja koleżanka z nimi jeździ od 2 lat i mowi ze jest zadowolona, ale ja chce w tym roku wysłac tam moich staruszkow z okazji rocznicy slubu wiec potrzebuje wiecej opinii, bo to ma byc prezent a nie wpadka wiec potrzebuje wszelkich info czekam i pozdrawiam
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
Odp:Alfa Star - 2007/07/27 10:11
agnieszka
Użytkownik Gold Boarder
Oklaski: 2
Ja byłam ich niedoszłym klientem. Mieliśmy rezerwację w hotelu Coral Beach w Egipcie, ale nam w ostatniej chwili zmienili hotel i zrezygnowaliśmy. Podobno zmiana hoteli jest niestety bardzo częstą praktyką biura podróży Alfa Star. Czasem można się o tym dowiedzieć dopiero na miejscu. U nas pewnie też by tak było, ale zostałam przez znajomych ostrzeżona, że tak może być i zadzwoniłam do nich, żeby mi przesłali potwierdzenie z hotelu, że jest rezerwacja imienna na nas. No i się przyznali, że wysyłają nas do jakiegoś Desert Rose w Hurghadzie. Krzyżowało nam to plany, bo byliśmy na miejscu umówieni ze znajomymi. Zrezygnowaliśmy i polecieliśmy ze Scan Holiday.
Odp:Alfa Star - 2007/08/06 19:07
tesa88
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
HEJ !!! Dopiero dzisiaj zarejestrowałam się na tym forum . Nie wiem czy już wysłałaś swoich starszych, Ja korzystałam z tego biura kilka krotnie Byłam zadowolona opieka OK a przede wszystkim bardzo tanie wycieczki dużo tańsze niż z innych biur .Dawniej wycieczki wykupowałam w mieście bo były duże różnice między biurem a miastem A ALFA-STAR ma zbliżone do cen w mieście . POZDRAWIAM TESA88 tesa88
Odp:Alfa Star - 2007/08/13 13:04
Malosiaczek
Użytkownik Fresh Boarder
ja tez z nimi byłam i było super żadnych wpad same plusybardzo dobra obsługa miły hotelik bardzo smaczne jedzonko wszystko na czasja byłam bardzo zadowolonapolecam Alfe
Odp:Alfa Star - 2007/08/27 09:32
kaskaserzysko
Użytkownik Fresh Boarder
hej no ja tez byłam z nimi w tym roku a Tunezji było naprawdę rewelacyjniebylismy ze znajomymi oni tez chwalili sobie organizacje i hotele moim zdaniem biuro jest godne polecenia
O:Odp:Alfa Star - 2008/11/19 10:15
Celinka26
Użytkownik Fresh Boarder
Miałam okazje byc z nimi w Egipcie. Wycieczke wykupilismy sobie z chłopakiem w tym roku, a dokładnie we wrzesniu. Cała wyprawa była bardzo dobrze zorganizowane, żadnych opóxnien na lotnisku, standard hotelu zgadzał się z opisem w katalogu, jedzenie w porządku, czyściutko w hotelu, miła obsługa ( po napiwku nawet bardzo mila ) kompetentni rezydenci, czego więcej chcieć. Bawiliśmy się z Tomkiem śwetnie. Mysle, że jeszcze nie raz skorzystam z usług biura alfa star.
O:Odp:Alfa Star - 2008/11/21 06:52
Ula_M
Użytkownik Senior Boarder
A w jakim hotelu byliście? Ja też miałam okazję być w Egipcie co prawda z innym biurem ale też bardzo miło wspominam podróż, Egipt to jest to
O:Odp:Alfa Star - 2008/11/26 09:03
Celinka26
Użytkownik Fresh Boarder
Bylismy w hotelu Pyramisa Resort, hotelik położony w zatoce Sharks Bay. Wsapaniałe miejsce.
O:Odp:Alfa Star - 2008/12/02 07:58
Ula_M
i jak podobał się ten hotelik? a jak z atrakcjami, sporo rozrywek jest w nim? bo ja też byłam w Egipcie ale w zupełnie innym hoteliku i szalenie mi się podobała całą wycieczka, może skuszę się ponownie na taką podróż.
O:Odp:Alfa Star - 2008/12/04 11:51
nowicjuszek10
Moja siostra wraz z mężem korzystała z usług hotelu Pyramisa Resort w S.Bay na początku lipca. Wrócili bardzo opaleni i wypoczęci, ale i troszkę zawiedzeni. Hotel niestety nie spełniał jej oczekiwań i jak to sama stwierdziła ten 5 gwiazdkowy hotel oceniła maksymalnie na 3. W prawie wszystkich restauracjach (a było ich 4? jeśli dobrze pamiętam) serwowano bardzo podobne menu. Kolejki bardzo długie, ale żeby zjeść coś dobrego trzeba troszkę poczekać. Ja się do tego przyzwyczaiłem, nawet tutaj u nas he he. Mimo, że hotel nie do końca spełniał oczekiwań mojej siostry i Kamila, wrócili ze świetnymi wspomnieniami. Ja też postanowiłem się tam wybrać. Tylko nie wiem z jakiej oferty skorzystać i żeby hotel zgadzał się z opisanym w ofercie. A Ty Ula_M dokąd się udałaś? Z wszystkiego byłaś zadowolona? Możesz nam zdradzić? Doradźcie mi coś, bo teraz strasznie przeżywam Egipt. Również chcę mieć super wspomnienia i spędzić czas tylko z moją Kasią. A i była by to nasza pierwsza tak daleka podróż, nie chciał bym się rozczarować.