Ostrzegam wszystkich przed biurem Exim Tours. Zakupilśmy ofertę w lutym na "primo minuto"-błędnie zakładając, ze to odpowiednik first minute w innych biurach. Zapłaciliśmy 3549 zł od osoby za hotel Marhaba Club w Sousse w Tunezji. Monitorując oferty i ceny tego obiektu- nigdy nie sprzedawano go w takiej cenie.Ani wcześniej ani pożniej. Najwyższa to 2849 za 2 tygodnie z all inclusiv. Kupując first minute nikt nie oczekuje najniższej ceny- bo tę można uzyskac na last minute,ale nie spodziewaliśmy się, ze zostaniemy "orżnięci". Cena , która miała być korzystna jest najwyższa i nie notowaną w historii wykupując tę imprezę w lutym straciliśmy 1400 zl. Obecnie bez żadnych problemów można tam pojechać za 2400-i nie jest to last minute. reasumując, jeżeli chcecie zdrowo przepłacić korzystajcie z primo minuto w Exim tours.
pozdrawiam betrix
Zaloguj się aby wysłać post.
Reklama
O:exim tours - 2009/06/30 11:04
flo_oo
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Lecę za dwa dni już trzeci raz z Eximem, zawsze ekstra ceny, warunki takie, jak zostały ustalone. Polecam to biuro, ludzie są kompetenti, rezydenci pomocni, a ceny jedne z najniższych wśród polskiech touroperatorow. Trzeba wiedzieć kiedy kupować.
O:exim tours - 2009/07/04 16:54
laszuk
Użytkownik Fresh Boarder
Oklaski: 0
Ja również byłam z Eximem 2 tygodnie w Tunezji i jestem bardzo zadowolona. Co do cen to wszystkie biura stosują takie chwyty. Przecież nie napiszą Pani/Panu na stronie: prosze poczekać do czerwca z rezerwacją, wtedy ceny będą jeszcze niższe. Taka prawda.